BLOEMEN & PLANTENTRANSPORT:

Westerhout & Zoon B.V. is sinds 1980 actief in het bloemen & plantentransport. In het begin transporteerden we alleen bloemen en planten naar de bloemenveilingen in Aalsmeer en Naaldwijk, maar vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor de complete afhandeling van het logistieke proces van de sierteeltketen.

In onderstaan schema staat weergegeven naar welke veiligen wij dagelijks meerdere malen transport aanbieden:

VEILING: VESTIGING:
Vba Aalsmeer
Veiling Vleuten Vleuten
Flora Holland Naaldwijk
Rijnsburg
Bleiswijk
Venlo *

DAGTRANSPORT:

De wereld van de sierteeltlogistiek verandert in een snel tempo, alles moet sneller, verser, en in de juiste verpakkingen aangeleverd worden. De kwekers proberen graag aan de eisen van de exporteurs en handelaren te voldoen, maar moeten daarin wel gesteund worden door een goede logistiek.

Westerhout & Zoon B.V. is als geen ander in staat om aan deze wensen te voldoen door mee te gaan in de logistieke veranderingen. Wij rijden dagelijks overdag naar de diverse veilingen in Nederland, en leveren de sierteeltprodukten rechtstreeks bij de afnemers op lokatie af. Dit kan een box op een van de bloemenveiling zijn, maar ook exporteurs welke buiten de veiling zitten worden door ons direkt beleverd.

Wilt u ook uw produkten door ons overdag direkt bij uw klanten laten bezorgen, of 's avonds naar de veilingen in Nederland laten transporteren, neem dan kontakt op met Westerhout & Zoon B.V. Wij zullen u dan geheel vrijblijvend een passende offerte aanbieden.